top of page
Pink Marble
63fbb6_3a8d4888252a44e4add43ad1c9e8da10_

Wie zijn wij ?

Bloemen Terra Verde is uw nieuwe partner voor het on line verzenden van wondermooie bloemenarrangementen, planten en geschenken.

Van rozen, tulpen, lelies, orchideeën, een groot assortiment planten, geschenkmanden, kaarsen, chocolade, wijn en nog veel meer. Ontdek onze website en geef uw geliefden een geschenk om nooit te vergeten.

Bloemen Terra Verde is gevestigd in België. Wanneer u uw on line bestellingen plaatst leveren wij in gans het land de volgende werkdag. Gelieve LEVERING te raadplegen voor meer inlichtingen.

Opdracht   |   Visie   |   Waarden

 

Onze opdracht is om onze klanten kwaliteitsvolle produkten, exclusieve ideeën en bovenal voldoening te schenken.

Bloemen Terra Verde wil in het ganse land erkend worden als een referentie door de kwaliteit van de geleverde diensten en door de verfijnde reeks van aangeboden produkten.

Eerlijkheid, ethiek en sociale verantwoordelijkheid zijn heel belangrijk voor ons. Alhoewel onze belangrijkste bedrijvigheid via het web gaat blijven wij menselijk.

Wees welkom om contact met ons te nemen eender wanneer u dit wenst. Dit geheel vrijblijvend.

 

 

Waarom maken wij het verschil ?

Bloemen Terra Verde is niet nog een bloemenzaak meer op het web. Ons concept is verschillend. Onze ruikers, onze bloemenarrangementen en onze geschenkmanden zijn een exclusief ontwerp, bereid met dezelfde kwaliteit en zorg.

Wij zijn geen bloemenkweker-netwerk. Wij verlenen onze eigen kwaliteit en waarborgen dat het produkt dat u op het web ziet exact hetzelfde is als het produkt dat wordt geleverd.

En bovenal wij zijn altijd beschikbaar als u ons wenst te bereiken. Winkel on line met een menselijke toets !

 

Yves Van Geffen Design

De produkten van Bloemen Terra Verde getekend Yves Van Geffen, die een referentie is in de bloemenhandel in Vlaanderen en reeds meer dan 20 jaar met bloemendesign bezig is.

Onze produktie wordt voortdurend gecontroleerd. Nieuwe ideeën en materialen worden toegepast. Innovatie en goede smaak zijn een constant kenmerk van onze produkten.

Over Ons

Een unieke winkelervaring

bottom of page